spacer.gif spacer.gif spacer.gif spacer.gif spacer.gif spacer.gif spacer.gif spacer.gif spacer.gif
{ events by the fray organization }
spacer.gif spacer.gif Previously
Fray Day 8
October - December, 2004
Everywhere
The fray organization is devoted to the art of the personal story. We hold events where real people tell true stories in real time. And you're invited. Previously
Fray Cafe Austin 4
14 March 2004
Austin, TX
spacer.gif spacer.gif
spacer.gif spacer.gif Recently

Fray Day 8: Oct. - Dec.
Oct. 23 Los Angeles
Oct. 23 Mesa/Phoenix
Oct. 31 Copenhagen
Nov. 13 Dallas
Nov. 13 San Francisco
Nov. 13 Madrid
Nov. 14 New Haven
Nov. 16 Central Florida
Nov. 17 Washington DC
Nov. 20 Fredericksburg
Dec. 1 Milwaukee
Dec. 2 TucsonOther Info

Event News
Event Audio
Event Photos
Performance Guidelines
About Fray
Contact UsSearch

Search Events for:

Fray Day 8 Copenhagen: I aften sker det!
Posted by Rasmus on Sunday 31 October 04 @ 2:36AM

(This post is in Danish)

Så er det i aften dørene går op til en tredje gang Fray Day i København. Her følger de sidste omtaler af programsatte fortællere og detaljer om arrangementet ...

Egil Rausner som netop er ved at starte e-zinet Om At Leve, er både etnisk fynbo, iværksætter og kung-fu kæmper. Med andre ord er han ærlig, engageret og spændstig. Og han vil fortælle en far-lig historie!

Kristian Vinther er netop blevet færdig som ingeniør og har fået sit første rigtige job. En ung mand med ambitioner og stor medmenneskelighed. Den har han fået fra sin trygge opvækst i forstæderne og gennem sine oplevelser som rejsende i den store verden. Besøg også Kristians hjemmeside.

Knud Haugmark er et multimenneske der både laver kunst og kurser under mottoet "det skal fandeme være hyggeligt". Han beskrives som hjertevarm og farverig, hvilket helt sikkert nok skal komme til udtryk, når han indtager scenen i aften. Besøg Knud her.

Dørene går som tidligere nævnt op klokken 19, og historiefortællingen vil begynde når folk har fundet sig en plads og fået lidt at drikke. Der er begrænsede siddepladser, så kom i god tid. Når de programsatte fortællere har fotalt, vil der være en kort pause, hvorefter alle som skulle være blevet inspirerede har muligheden for selv at bidrage med en oplevelse. Klokken 24 lukker vi ned og siger tak for denne gang.

Transport til Märkbar

Märkbar ligger lige ved krydset Vesterbrogade / Enghavevej (adressen er Vesterbrogade 106A). Busserne 3A og 6A kommer lige forbi. Stedet er ganske lille men let at finde. Det ligger lige mellem Papegøjecenteret (alt til hund og kat) og et møntvaskeri.


« Fray Day's Coming to Brew City   { events }   Venue Finalized! »

spacer.gif spacer.gif

© Contents copyright 1996-2004 the {fray}. All rights reserved. Tell your stories.